Let the tear of emotion slide, let not thy memories be lost in time.

/You are welcome to come here, visitor. Enjoy the darkness, only I have the light.

03.06.2007., nedjelja

Jedna tužna ljubavna priča, početka barem, nastavak ću napisati jednoga dana!!

EDIT: UVEZI NEMOGUĆI!!! RAZMAK, NIŠTA SE NE PRIHVAĆA!! Nadam se da je sada barem manje zbunjivo i da se lakše snalazite i razumijete.

Nije mogao podnijeti vijest. Svima je govorio ne ne, ostavite me, no nisu ga puštali nikam. Govorili su mu da bude miran, da ostane s njima priseban. No, kad ga je Andrej vidio, pogledao ga u uči i kad su im se pogledi sreli, on je razumio njeogvu bol i zaderao se iz sveg glasa:“Ostavite ga! Čujete me! Ostavite ga!“, no nitko ga nije čuo osim ovih blizu njemu. „Za ime Njezino, OSTAVITE GA!!“, proskitao je kroz zube, otrovno, kao zmija, ali glasno, dovoljno da ga svi čuju. Bio je bijesan. Kako ne razumiju?
Svi u prostoriji su zašutili i sirili se, pustili ga, maknuli ruke s njega, bojeći se Andreja. Već dugo nije bio ovakvog tempera. Poklonio im je iritiran smiješak, te progovorio:“Garcia!“, on digoše pogled. Andrej mu pokazao prema vratima otvorenim dlanom, te strisnuo šaku i palcem pokazao prema zidu, na što su ostali smeteno gledali, no Garcia je razumio. Idi kamo želiš, ali se nađemo kasnije u katedrali. Prst upereni nije pokazivao na zid, već izvan zidova, prema sjeveru, prema katerdrali.
Garcia je, sav žalostan, nijemo kimnuo glavom i otrčao van, dalje, dalje od svih. Nije želio nigdje drugdje biti, nego tamo. Tamo, gdje su se Lylah i on uvijek sastali. Jedino mjesto gdje su bili sami.
Hodnici dvorca bijaše prazni. Nije ga bilo briga, bilo mu je drago. Tišina mu je trebala, bez tuđih ometanja. Svaki hodnik, svako stubište je ležalo prazno. Jeidni zvuk bili su njegovi teški koraci, puni boli. Dok je trčao, nije plakao, ali oči su ga odavale, kao i koraci, teški od tuge. Bol.
Istrčao je napokon van, na vrt, objasjan mjesečinom, srebrnastim sjajem. Ne osvrčući se, trčao je dalje. Mozak mu je bio koncentriran samo na dolazak na lokaciju, ništa drugo, ništa više. Ništa. Put. Puteljak. Put van. Vrt je također bio prazan, bez noćnih životinja. Ni zvuka. Vjetra nije bilo. Kao praznina, bez života. Dotrčao je do zida i uspeo se po njemu, po sakrivenim izbočinama. Ogrebavši ruke, skočio je na drugu stranu. Ugledavši krv na dlanovima, nije ga bilo briga za tu malu fizičku bol. Niti amrio nije, ignorirao njeno postojanje. Trčio je preko livade, preko brežuljka. Trčao je sve teže. Noge su za izdavale. Stisnuo je zube i dao nogama malo snage, dovoljno za preostali put. Uspeo se gore i dao brzine, poitrčao naprijed, prema litici. Sve slabiji, došao je tamo, došao je ovdje, mesto gdje su se sastajali i ne dolazili ovdje osim tad.
Usporio je, jedva trčajući, sa zadnjim snagama. Srce više nije moglo podnijeti, dok nije pao na koljena, dvadesetak metara od ruba…i zaplakao. Klečeći, sa suzama u očima, koje su klizile niz obraze, kao kap vode iz vodopada po stijeni, bez zastajivanja. Ruke je stavio na zemlju, i suze su kapale kao kiša. Kiša?
Dignuo je pogled prema nebu, prema oblacima koji su se spajali, kiši koja je padala. Tužan do dna, ispustio bolan jecaj, probijajući noć svojim plačem:“LYLAAAH!!!“, i zaplakao do kraja, prstima stiščući travu.
Kao da Zemlja osjeća njegovu bol, njegovu patnju, pala je kiša, nemilosrdna i tužna. Zrak je bio vlažan, a kiša ledena. Svaka kap koja padoše na njega, ježila mu kožu, prala mu lice, no suze su bile nadmoćnije. On nije bio svijestan toga. Plakao je i plakao. Patnja mu obuhvatila cijelo tijelo, ne samo srce koje je proždrijelo. Sjećanja od Lylah ga napadala, slike u glavi nekontrolorano prolazile. Više nije niti klečao. Ležao je na travi, i plakao…plakao dok je kiša padala po njemu, padala svuda uokolo.
Oblaci su bili opako nisko, kao crna tama noći. On je bio centar te jedne male oluje, tako nježne, ali tako okrutne. Kao mračna dubina, nemirna i beskrajna, kao njegova tuga. Avako sjećanje na Lylah koji je proživio, svako sjećanje njih dvoje zajedno, grom bi se oglasio, probijajući nebo zvukom i njegov bljesak otkrivao kako su oblaci gusti.
Ona u crnoj haljini na terasi, leđima okrenuta prema dvorani, obje ruke položene na kamenu ogradu. Gledala je prema mjesecu, čiji je sjaj, ta preksrasna mjesečina, objasjavala njenu bljedu kožu, tako hladnu, ali punu života. Vjetar se poigravao njenom kosom, ljuljao ju. Kosa joj bila crna, ravna, slobodna, plesala s vjetrom, od glave do nešto niže od guzie, otkrivajući majstorski pletenu haljinu, korzet, tamno crne boje, sa crnijim ukrasima u obliku suza, zmije, vatre. Haljina je visila skoro do poda, ali je mogao raspoznati skupocijene marte, ukrašene srebrom i tri križa na peti. Prvi put da ju je vidio.
Grom puknuo preko neba, Garcia jecao. Kiša je sve jače i jače padala, ali sada nježno padajući na kožu, na njegovo lice preplavljeno suzama.
Garcia je stajao u kutu, sa srebrnim bokalom ovčje krvi i crnog vina u desnoj ruci. Osjetio je nekakav poziv prema njoj, ne privlačnost. Odložio je bokal sa strane i promatrao ju, tako veličanstvenu, predivnu i nedodirljivu. Njene oči kao da su pratile nešto po nebu, s ljeva na desno, sve više otrkivajući oči, trepavice, tako ističiljive, tako uza se, dok joj pogled nije stao na desno, statičan. Kao da je osjetila njegov pogled, napola se okrenula prema dvorani i pogledi su im se sreli.
Grom zaurlao na nebu, kao da trže zrak. Kiša padala još nemilosrdnije i jače. Vjetar tako jako zapuhao da je digao valove na moru, ispod litice. Garcia je i dalje plakao iz sveg srca, potežen patnjom.
Garcia je ostao zamrznut, tim vedro plavim očima, takve dubine, oduzele mu dah. Svijet se usporio dok je pogled ostajao. Njene oči su mu odavale iznenađenje u njoj, kao i zaprepaštenost. Te predivne oči. Udaljio je pogled od očiju i vidio blago otvorena usta na njenom licu, isto bljedo, njene usne, sa crvenim ružem, koje je polagano zatvarala. Njen stav ga je pozivao. Krenuo je lagano prema njoj.
Garcia je ispustio bolan urlik, jecaj. Grom odgovorio, otkrivajući većinu oblaka, zaružio, kao igla koja probada, staklo koje se ruši. Kiša ostala ista, valovi pojačali.
Prešao je dvoranu, kroz mnoštvo, gledajući ih kao objekte koje mora zaobić. Dokoračio je do osobe, čije su ga duboke oči pratile. Bila je tako lijepa. Veličanstvena. Kao boginja. Zračila je časno, osijećao se tako nevrijednim oko nje, tako malim. Naklonio se i progovorio, najčudnijim tonom glasa koji je ikada došao iz njega:“Večer…“, na što je ona odgovorila:“Zdravo..“, očito isto neznajući što da kaže.
Njegov jecaj najtuži dosad, najdirljiva bol, najtužniji. Sve više i više je padao u patnju, tu tamu, na što je vrijeme postajalo sve razornije, valovi sve divlji.
Njen nježan glas, pun časti, poštovanja, zanesenosti, pa čak možda i divljenja? Oči joj govoriše o smirenosti unutra, ali nelagodu. „Ja sam Lylah“, zatovrila oči i malčice naklonila glavu, znak poštovanja. „Moje ime je Garcia“, kleknuo je na trenutak, znak pokore, no prije nego što se uspravio do kraja i nastavio, stavila mu je prst na usta…
Gromovi zavladali zrakom, ali opet utihnuli, polagano.
…i rekla tiho:“Nema potrebe za tolikom formalnosti, Garcia“, izrekla je nježno, „obadvoje smo osjetili strast i zvanje jedno drugoga kad su nam se maloprije sreli pogledi“: Garcia je zatvorio oči još dok mu je stavila prst na usne. Osjet je tako ukusan, osjećaj iz srca. Je li moguće da se ovo događa? Nakon kratkog trenutka je maknula prst, koji je on pratio, otvorivši oči. Tako je…ahh. „Hah, ovo je bilo izravno“, nasmijao se, i ona, smiješak na njenom licu, davao toliku toplinu. „Da, jest…“, doda ona, približivši mu se. On je bio tako napet, a ona tako mirna. Položila mu je ruku na prsa, dlan na srce. Thum-thum. Nasmijala se.
Gromovi se opet bude, rupa se povećava…
„Uzbuđen si, sviđa mi se“. Garcia joj uzeo dlan u svoje:“Tako si hladna, a opet, puna života“, ispustio je požudski dah. Postao je svijestan glazbe iz dvorane,a vjerojatno i ona, kada su joj se oči tako pomaknule. „Jesi za ples?“, upitao ju je, otvorivši oči, pogledao njene, koje su se udubile, radost, uzbuđenje:“Naravno“. Isprepretli su ruke, stali u pripremu, zakoračili par koraka i zaplesali. Radila je predivne pokrete, tako veličansteve, tako čiste. Divio joj se. Zaplesali su bujim osjećajima.
Garcia je zajecao, jedva izgovorivši njeno ime. Ruke ispružene prema nebu, prema oblacima, a opaljeni grom smirivao tutnju.
Ples njih dvoje je bio ple sstrasti njihovih srca. Svakikorak,akipokretkret puni ojećaja.
Garcia je mahao rukama, nemoćno, kao da pada i želi se uhvatiti za nešto, da zaustavi taj duboki pad, ali njegove ruke su samo hvatale hladan zrak…
Plesali su jedno uz drugo, sa sve više i više strasti. Kako se melodija bližila kraju, rasla je i napetost, dok, na kraju, sa spetakularnim zvrštkom nisu završili isprepleteni jedno s drugim, desn ruka uzraku u polukrugu. No, dok su im se lica zbližavala, začuo se glasan pljesak iz dvorane, upućen njima. To ih je vratilo u stvarnost, na što je Lylah zagrlila Garciu, topao, ljubavni zagrljaj, potopljen čežnjom, šapnula mu u uho:“Čekam te na litici. Nemogu uz toliko oči koje gledaju“, stinsula mu dlanove i otišla među rulju, van dvorane, dok je on tamo stajao, zatečen. Ovo se ne događa, pomisli on.
Jedan se grom opasno počeo buditi.
Trči za njenim mirisom, pikajući ga po cijeloj kralježnici, za njom, prema litici, po mjesečini.
Još jedan grom se budi.
Nalaze se, ushićenost.
Treći grom, zrak pun pritiska.
Razgovor, opuštenost, razumijevanje, veće buđenje ljubavi.
Četvrti grom.
Svi ti bujni osjećaji…
Peti.
OVO SE NE DOGAĐA!!
Šesti, prvi već utihnuo, čekao priliku da zapuca.
Poljubac na litici na mjesečini.
Sedmi grom se budi, probudio.
„LYLAAAAAAH!!!“, Garcia se zaderao, vrhunac došao. Kako njegovo srce pati, očajnički se bori, iz same dubine, iz samog srca patnje, nebo zaorilo. Bljesak, zaljepjujući ga, osjetio udar. Kiša je oslabila. Valovi sudarili s liticom. Ruke mu pale na pod. Zarobljen u patnji, onako jadan, pao u nesvijest. Kiša je prestala. Vjetar prestao olujno puhati, dok nije na kraju utihnuo i s njim podivljali valovi. Oblaci se postepeno počeli razilaziti, dok se nakon par sati nisu skoro razišli, otkrivajući dio po dio zvjezdanog neba, i puni mjesec, svako malo se sakrivajući iza oblaka, koji je objasjavao sve, pokrivajući cjeli dio planeta u svom srebrnastom sjaju.
Jedno hladno tijelo leži na litici, skoro beživotno. Tijelo prazno iznutra…



Evo ljudi, ovo je taj tekstić. Pisao sam ga od pola jedan ujturo do tri ujturo ove noći, prepisivao ga u word i neke stvari mjenjao dobar dio dana. Niti sam neznam što me čopilo. Hehe, ali znam otkuda mi inspiracija.
Zahvaljujem †Black Swan†, R.I.P.djevojkama, prijatelju Luki, frendici Lidiji, bivšoj Iris na boli(lud), gotičkoj kulturi, bendovima H.I.M., Linkin Park, Nightwish, i još nekim malim stvarčicama kao korzet, marte i moj kaput :P....te moje strasti prema ljubavi ofc…
Nadam se da niste umrli do dosade, hehe…
Sada, smisliti nastavak…peh!!smijeh


- 17:41 - people say things... (51) - kad si lijen prepisivat, isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Prosinac 2011 (3)
Studeni 2010 (1)
Rujan 2010 (1)
Veljača 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (1)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (2)
Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (4)
Kolovoz 2008 (4)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (7)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (11)
Rujan 2007 (7)
Kolovoz 2007 (11)
Srpanj 2007 (8)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (5)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (3)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (5)

people say things...

prve stvari...

/
"Death seeks us all,
Death comes for us all. But not everyone shall die, those strong in love will live forever on.
"

O BLOGU:
(kako blog postoji već niz godina uz većinu inaktive, ne stignem promijeniti sve, no ovdje u boxu će te lako shvatiti što je novo a što staro po stilu)

Imam tri male stvari koje bih želio da gledate kao neka pravila, da izbjegnemo živciranje. Bez lanci sreće i molim vas nemojte mi ostaviti deset komentara riječ po riječ, napišite rađe jedan pošteni, bio bih zahvalan, jer količina komentara mi je nebitna i kada mi se nakupe takvi bezvezni, dignu mi tlak, kao i kada netko nekoga otvoreno vrijeđa. Nemojte psovati jedni na druge na mom blogu, ali se možete svađati :)
Uglavnom, pišem malo o svom životu, objavljujem svoje priče i pjesme, te moje filozofije od kojih mnoge boli glava. Pa možete čitati, tko ima živaca i volje - i vremena. Blog je nastao iz želje upoznavanja drugih ljudi.


I cherish all the memories!
Don't you forget that!
- - - - - - - - - - - - - - - - -


Određeni postovi (od 149) slijede skoro pa i kronološko:

- Vaxsysl's first post
- a song about "Grief"
- song of "Undying"
- "Undying" video
- another song
- prve gluposti filozofske
- once, they flied...
- one sad love story
- Obećanje Zaboravljeno
- Gavran
- juggle fire
- your voice I don't hear
- trouble with milk
- drugged
- my sister's video #1
- sestrin video #2
- online known, in life loved
- disclaimer of Gekkeiju
- Leave me to scream
- psycho speaking truth
- incomplete Split trip
- philosophy (long)
- srednja škola gotova plus vaxsyslov tvrdi san
- i preko SMSa se gubi prijateljstvo
- Dva značenja
- moja prijateljica Adriana
- Poljubac do zore
- o tjelesnoj ljepoti
- shards of lore #3
- vaš život u šest riječi


O Autoru
F.B. piše priče i pjesme, za sada još početnički. Inspiracije su mu drugi ljudi, događanja, priroda i emocije osjećene tim putem. Rođen je 1989.godine. Prebiva u Samoboru, gdje je završio ugostiteljsku školu i nastavio dalje za hoteljersko turističkog komercijalista, položio u Algebri tečaj za grafičkog dizajnera, te trenutačno pohađa jezičnu školu Littera u Samoboru. Tamo uči Francuski i Engleski jezik. Cijeni umjetnost i fasciniraju ga razmišljanja, tekstovi, pjevanja i svirke koje dodiruju srca, dubina duša. U slobodno vrijeme čita knjige, udžbenike, piše pjesme, priče ili pjeva, glumi pred ogledalom, te visi i previše za računalom. Veoma cijeni ljubav. Ne shvaća laž.
Vaxsysl...Rijetko tko zna što zaista znači, a čulo se je dosta verzija. Uvijek ga možete naći na adresi vaxsysl@gmail.com uz uvjet da se predstavite i ne škakljate živce, te u mirnim šetnjicama po gradu.




Fallen Lines





/
"Even unchained devils have angels of their own."



"Music guides my life, it's entity is blessed."

/
"I adore the night,
for it's so cool and calm,
so unlike my heart.
Especially near the sea,
on a cliff, to feel the wind
and the breeze...

"

/
"And the dawn,
when I'm awakened
by the dragon's cry,
...
"




/
"In my dreams she comes,
mocking me, awaking my lust.
Sometimes she so lovely
I don't want to wake
for another night.
"



Blogerija

Ljudi koje upoznah preko bloga:

kimigirl
Prijateljica koja voli fotografirati, pisati tekstove i učiti jezike.

Tibby
Prijateljica koja ima zakon hrčka kojeg nisam upoznao.

Poet of Darkness
Preko internta se upoznali, u stvarnom životu također veoma nedostaje. Posta svoje priče, pjesme i lude redke za čitanje!

The Devil Herself
Priča. Autorica -> gledaj gornji link!

living4past
Prijateljica koja voli zalijevati mene vodom kao omiljenu biljku... dobiti ce ona svoju porcijupjeva ...kada se napokon i vidimo jednog dana...

*[.alessa.]*
Ljubičasti svijet... možda vas progutam pazitesmijeh


Blog družina:

Agata
Još jedna osoba koja piše pjesme i priče. Voljeh pričat s njom.

Propheta Nemo
Nasmije me često, super postovi, lik je legenda. (pa, vjerojatno, nisam ga upoznao, no volio bih...)

krejziblondita
Mislim da naslov govori sam za sebe wink

Violence, love, blow job...
Smijeh, vezan uz naslov.

Da mi je nešto slatko...
Njam njam recepti :) [njihova web stranica!]

smisao života 42
Malo filozofije malo svega...
(kada je ona obrisala blog, bio sam veoma žalostan.. volio bih da se vrati)
Update: Dobrodošla natrag!

Arthemisia Dostojevski
-plejsholdr-

Helada
Kada sam u filozovskom raspoloženju ili u potrebi za znanjem, idem k njoj. Gladni jezik: Latinski.


Red spomenika na drage mi ljude. Neka su sjećanja dala suze:

dark wings
Odoše...

rock on...
Blog od frendice...sretno, živjela! thumbup

coming soon
blog mojih 2 frenda, ugl. recenzeriraju filmovesmokin

recordable shit
Odoše...

† Nocturna the Ekselencija †
Super blog, te i ono kak treba biti, i osoba!

Charlotte the Harlot
Odoše...

svaasta
Komentiranje svijeta i okolice.

The Fallen Angel
Odoše...

sensitive bitch
kao što i naslov kažesmijeh

sukkubus
Odoše...

Nightfall
Odoše...

Brutal Perversion
prijateljica iz blizine. malo ćaknuta smijeh

Killia
at least you can try

Child of Bodom
Odoše...

L!dach
Plava, luda i lijepa. Opasna!

nibiru
Odoše...

kaLu
Odoše....

dr.woozie
pametni postovi, iznenađujuće teme

Ivona
Odoše

Tea
Odoše...

Iris
What can I say about a wandering soul...

Thor
Muški bloger (oho!), lik je kreativne duše i sa mnogo pameti u glavi rofl(kaj se smiješ ti??)

R.I.P.
A eto, blizankinje, volim pročitat postove i super slike...grrr
Bio je to jedan od dražih blogova.

Lyran
Prijatelj kojeg ne poznam tako dobro, no poznam dovoljno dobro da si budemo super!

Pascal
Moj najbolji prijatelj. Any questions? Imam ja, koji vražičak ušao u tebe da si počeo vježbati?! :)

x.nepoznata djevojcica.x
Nepoznati živeći objekt. Čudna je ona...stvorenje!

Mariane the Anxiety
Kada si s nekime dobar no ne održavaš baš redovit kontakt, e, to je naš priajteljski odnos. zaliven

Rock Angel
Ma živjela mila mi prijateljica!

Ficky
Muška rijetkost za jedan grad.

Aryx
My new online friend...

Kanoe - The Messiah of Silence
Nekoć mlada patološka lažljivica. Tko zna što je sa tom glavom danas.

[opheliac]
Ova sadistica je na drogama, strogo preporucujem sporazumijevanje iskljucivo preko nekog nevidljivog zidasmijeh;)

Natural Blondie
Odoše...

Super-Marija!
Zrela i pametna djevojčica iz okolice. Cura želi biti spisateljica i zaželimo joj sreću u tome!naughty You go girl!

Wiccan kinky child :)
Razgovori uvijek bivaju interesantni, isijava svojevrsnom magijom koja (ne)mira radi.

Sad but true...but what can I do about it?
I u nama zaboravljenim regijama, dalekim i nedostižnim, možete naći dobre ljude sa kojima se dobro slažete.

Snježno Bijela Kraljica
Ponekad su postovi toliko grubo istiniti da mi zna biti teško komentirati.

Zanimljivosti

WEB SITES:
YouTube, sve za svakoga
Doživih šok kada jedna osoba nije zanala za YouTube...odonda je tu!!
Deviantart
Umjetnost, za sve nas!
Happy Tree Friends
Jedan od mojih omiljenih brutalnih crtića...
Algoritam
Shopping!
Wikipedia
Enciklopedija za sve. Također jedna osoba nije znala za ovo.
Facebook
Kud turci, tud i Mujo!
WebSudoku
Ovisnik sam :)
3d Logic
(link ne radi, javite alternativu!)
Imate 30 razina ugodnog razmišljanja.
Garfield
My idol ^.^ jk
Questionable Content
Zanimljiv strip. Romantika iiiiii svojekakvi humor.
Dark Legacy
Fantasy strip.
Giant in the playground games
'ko i gore.

"Her wings were once white, the purest innocence of her heart. Her wings are now dark, with no grace, her heart taken by my disgrace."